Aktiviteter
#Nasjonal regatta

Mastermesterskap og Coastalregatta i Stavanger - avlyst

På vegne av Norges Roforbund inviterer Stavanger Roklub til Mastermesterskap i roing 5.– 6. september på Stokkavannet.

Masterroere fra 27 år og oppover inviteres til Stavanger Roklub for Mastermesterskapene i roing 2020. Samtidig inviteres det også til Beachsprint på de imponerende Jærstrendene for coastalroere 6.september. 

Mastersmesterskapet var på terminlisten 2020 som del av Stokkavannsregattaen, men måtte som kjent avlyses. Mastersroere har etterspurt muligheter for å få en regatta i 2020 og regattautvalget har sammen medmastersutvalget lagt denne til første helg i september. Ungdomsmesterskapet arrangeres samme helg i Os, men Roforbundet ser liten konflikt med å gjennomføre regattaene på samme tid. Norges Roforbund/regattautvalget takker Stavanger Roklub og Os Roklubb for velvilje til å få gjennomført begge regattaer. 

Invitasjon og klasser: last ned utfyllende invitasjon i excel til høyre. Last ned invitasjonen i PDF format her. Det vil bli lagt opp til felles båttransporter fra Østlandsområdet.

Overnatting:  Gode tilbud på overnatting er  under utarbeidelse og vil deles på roing.no/pr epost og fås hos  Masterutvalget straks de er på plass.

Lunsj:  Det planlegges en felles lunsj  5. september. Ytterligere informasjon vil deles straks det praktiske er på  plass.          

Master reunion & middag:  Det inviteres til en hyggelig Master-reunion og middag på  kvelden, 5. september. Egen invitasjon vil sendes ut straks det praktiske er  avklart.

Arrangementet vil følgeFHIs gjeldende anbefalinger til smittevern og planlegges i tråd medretningslinjer gitt fra HDIR/NIF/NR pr juli 2020.