Aktiviteter
#Kurs

Romjulssamling

Invitasjon til romjulssamling for juniorer 28.-29.desember 2019

Invitasjon til romjulssamling for juniorer 28.-29.desember 2019

Det inviteres til treningssamling for juniorroere født 02, 03 og 04 på toppidrettssenteret i Oslo. Samlingen starter klokken 09.00 lørdag 28.desember og siste økt vil være ferdig kl 16.00 den 29.desember. Deltagerantall er satt til maksimalt 48 utøvere. Alle klubber vil få med en jente og en gutt, men utover det vil utøvere bli invitert på grunnlag av testuken. Derfor er alle som er interessert i å være med, nødt til å teste uke 44.

Samlingen vil bestå av forskjellige økter med fokus på styrke, teknikk, motorikk, bevegelighet og utholdenhet. I tillegg vil det være informasjon om sesongen 2019 samt foredrag om relevante temaer, og leker på kvelden.

For at denne samlingen skal bli best mulig er det nødvendig at klubbtrenere blir med. De vil få tilsendt program og oppgaver i forkant av samlingen. Reisefordelingsprinsippet vil bli benyttet og utover det, koster det 1000kr uten overnatting og 1250kr med overnatting (en natt). Klubber bes melde på interesserte utøvere innen søndag 10.november til marte.krogsrud@roing.no. Interesse skal inneholde navn, fødselsår, klubb, eventuell overnatting og navn på trener som deltar. Klubber vil få beskjed innen 17.november om hvem som får plass og eventuell venteliste.

Hilsen

Kraftsenterutvalget