NR talks

Norges Roforbund og landslagene inviterer alle roere og rointeresserte til å ta del i en serie webseminarer, lytt, se, spørr og lær.

Ting du alltid ønsket å vite om roing, men aldri turte å spørre om!

Norges Roforbund og landslagene inviterer alle roere og rointeresserte til å ta del i en serie webseminarer, lytt, se, spørr og lær.

NR talks - studentversjon

Norsk studentroing har vært i sterk vekst over de siste 10 årene. 1. mai markerte datoen for når Studentmesterskapene i roing egentlig skulle gå av stabelen. Grunnet den gitte situasjonen er mesterskapet utsatt,men studentlagene har i stedet samlet seg online i en helt egen NR-talk.

Representanter fra (nesten) alle studentlagene forteller om deres programmer og hva som gjør deres lag spesielle? Skal du begynne på studier til høsten og har lyst til å være med på noe skikkelig gøy ved siden avskolen? Sjekk ut hva studentlagene har å tilby i opptak under.

Studentene kommer også med en klar oppfordring til øvrige norske roklubber – de vil gjerne bli medlem etter endt studietid, gjør roklubbene tilgjengelig!

Opptak fra 19/4:

I del to av NR talks får vi høre Oscar Helvig, Martin Helseth og Erik Solbakken fortelle om veiene deres fra junior og opp til å kvalifisere en dobbeltfirer til OL. Hvilke lærepenger har de tatt med seg på veien? Hvordan får du egentlig en dobbeltfirer til å gå fort? Hvis de kunne fått et godt råd som 16 åring som ville gjort dem bedre i dag, hva ville det vært? Dette og mye mer vil du få høre søndag 19 april kl 14. Det vil også legges til rette for spørsmål fra publikum.

Konferansen vil foregå live på YouTube og på NRs hjemmesider førstkommende søndag kl 14.

Opptak fra 5/4:

Dagens Koronasituasjon har ført til utsettelser og avlysninger på løpende bånd, og forrige uke ble det klart at OL og PL i Tokyo 2020 var utsatt med et år. Dette er ingen avlysning, men et nytt arrangement! Norges Roforbund kommer til å sette opp konferanser med utøvere og trenere i perioden fremover. Først ut er Are Strandli Kristoffer Brun og Kjetil A. Borch  De er kvalifisert i hver sin båt OL i Tokyo.  

Are, Kristoffer og Kjetil tok virkelig steget opp i den øverste verdenseliten i Korea i 2013 da de vant hver sin dobbeltscullerfinale. Kjetil har siden også tatt VM gull i singelsculler. Søndag 5 april inviterer Norges Roforbund til en samtale med gutta, der de forteller litt om situasjonen nå, og litt analyser av tidligere løp og hvorfor akkurat det løpet klaffet? Det vil også legges til rette for spørsmål fra publikum.

Konferansen vil foregå på zoom førstkommende søndag kl 14
oppkoblingslenke vil bli gort tilgjengelig

se opptak av livestreamen her: