Online roing

I denne perioden når alle roklubbers romaskinrom er stengt ned kan det være vanskelig å prioritere trening og idrett. I tillegg forsvinner den sosiale biten og motivasjonen du får av å trene i klubben.  

Det er mange klubber som allerede har funnet sammen gjennom chatgrupper og facebooksider som er veldig bra! NR ønsker nå å tilby et supplement til egentreningen roere må gjøre nå ved å trene alene sammen.

Gjennom programmet RowPro kan man trene opp til 16 stykker samtidig over internett. Vi håper onlineroing kan være med å gjøre at treningen blir både gøy og går lettere!  

Alt du trenger er å laste ned programmet RowPro, en Concept 2 romaskin, USB A til USB B kabel og en datamaskin. Programmet er enkelt å bruke og alle har mulighet til å sette opp økter til å starte når det passer for deg.  

Første måned bruk av programmet er gratis, deretter har NR fremforhandlet en 50% rabattkode du vil få tilsendt ved å sende en epost til onlineroing@gmail.com . (eposten vil kun bli benyttet til eventuell kontakt i forbindelse med online roing). Her vil du få tilsendt full instruksjon på hvordan programmet funker, sammen med en beskrivelse for hvordan du skal sette opp din maskin.

Meld deg inn i Online roing på facebook og vær med og planlegg din neste økt med andre roere.

NR vil sette opp fellesøkter og økter på forespørsel. Let etter øktene som starter med nr.