Ramberg 8ern

For femte gang og med stor glede inviterer NSR til

Ramberg 8’ern

Søndag 11. september 2022, start kl. 11

Løpet er en vennskapelig tur-regatta på ganske nøyaktig 10 km. Løypa utgjør et 8-tall med Ramberg øya i søndre del og Lindøya i nordre del. Start- og mållinje mellom Kongen og Dronningen. Se kart. Denne gangen legger vi regattaen til en søndag og i håp om flest mulig tilreisende deltakere.

NB: Vi følger alle sjømerker langs ruten. Se kart. Vi vil ha følgebåter som ligger i nærheten av sjømerkene vi har markert spesielt på kartet og som vi skal ro rundt. I god sportsånd ber vi alle deltagere respektere løypen og holde seg utenfor viste sjømerker slik at turen blir lik for alle. Se spesielt vest av Rambergøya. Hver båt får et kart med startnummer utlevert før start. Vennligst husk å levere tilbake dette etter endt regatta.

Regattastart kl 11. Før start bes de deltakende båtene komme inn til brygge ved Dronningen og presentere seg for startdommeren.

Løpet er i prinsippet åpent for alle typer båter som er skikket for turen (innriggere, 3/4ere, coastals etc). Vi ber deltakerne ta været og løypen med i betraktning når man velger båt.

Vi ønsker flest mulig deltakere!

Still med din klubbs båt hvis du kan. Vi låner ut båter og stiller seter til rådighet for deg som kommer uten. Kryss av ditt ønske på påmeldingsskjemaet. Møt 10:30 i Huk Aveny 2 hvis du ikke kommer i båt.

Båtene vil kunne få sin regattatid ved mållinjen. Det blir medaljeutdeling og regattakiosk på NSR etter målgang.

Påmelding

Påmelding via følgende link senest 9. september kl 1800: Påmeldingsskjema

Tilgang til dette Google-arket krever googlekonto. Hvis du ikke har en slik eller har problemer, send en epost til hsnicolaysen@gmail.com.

Deltakeravgift kr 50.- pr sete betales med Vipps til NSR, #577459. Merk betalingen "Ramberg 2022"

Værforbehold

Hvis det blåser 8 m/s eller mer, flyttes arrangementet til søndag 18. september med samme tid og prosedyre.

Vi gleder oss – velkommen!

Ved spørsmål, kontakt Halvdan Nicolaysen.

Telefon: 928 45 303

E-post: hsnicolaysen@gmail.com