Aktiviteter
#Studentroing

Studentmesterskapene i ergometerroing 2020

NTNUI inviterer til Student NM i ergometerroing

Vinterens store eventyr nærmer seg med stormskritt! 15. februar ønsker NTNUI Roing å invitere landets studenter til Student-NM i Trondheim. Det er andre gang arrangementet arrangeres, hvor det i 2018 var opp mot 150 deltakende. Denne suksessen ønsker vi å gjenta!

Arrangementet for 2020 skal videreutvikles ved å tilby et lavterskel-tilbud hvor alle landets studenter skal få mulighet til å teste ut ro-sporten. Kanskje finnes det en ny Petter Tufte der ute? Eller enda bedre, vi klarer å tilby en tilhørighet til ro-sporten for enda flere? Det nye til neste år er at det legges opp til egen para-klasse hvordet vil konkurreres i 10 min (maks distanse). Foruten dette vil følgende øvelser bli representert: 2000m herrer og damer, 2000m lettvekt herrer og damer og selvsagt den berømte stafetten (4x500m)!

NTNUI Roing er stolt av å ha muligheten til og samle det sterkt voksende student(ro)-miljøet til en fartsfylt konkurransedag som avsluttes med en verdig hyllest på kvelden.

Høres dette fristende ut? Sjekk ut NSIs nettside studentidrett.no  eller følg Facebook-arrangementet her

Og om ikke det var nok så tilbys det et begrenset antall earlybird-billetter som gir ingen grunn til å vente. Har du ikke anledning eller du ikke er student? Fortvil ikke. Stafettlaget kan ha opptil én ikke-student så da er det bare å videreformidle det gode budskap til tre studentvenner og melde seg på!