Aktiviteter
#Nasjonal regatta

Ungdomsmesterskapet og Ulvenregattaen

Vi ønsker med dette velkommen til UM og Ulvenregatta 24. –25.9.22. I slutten av september pleier det være stabilt godt vær i Os, så vi håper det slår til denne høsten og!

Det er hotell i Os, Solstrand Hotel & Bad, og Bjørnafjorden hotell. Det førstnevnte ligger i en prisklasse over det vi satser på når vi er på tur med roere, men det er et flott sted! I området rundt Flesland (Flesland, Kokstad, Sandsli) er det flere rimeligere hotell, og disse ligger ikke mer enn ca 25 – 30 minutt unna Os roklubb.

I år kan vi igjen tilby overnatting på Lunde barneskule. Dette er enkel innkvartering, men et billig og greit alternativ – og med tilgang på dusj! (Kr 75,- pr person pr natt).

Vi kommer til å invitere til pizzabuffet lørdag kveld, denne blir i kantinen og amfiet på Lunde barneskule. Kr 150,- pr person for pizza og brus – spis og drikk så mye du vil! (Og vi bestiller selvsagt «spesialpizza»for de som trenger det!) Her vil vi prøve å vise VM-finaler på storskjerm 😊.

Det blir relativt god tid mellom løpene, dette for at roerneskal kunne delta i de løpene de ønsker i sin egen klasse i UM-løp. Det skal være roernes/klubbenes ønsker, ikke startlisten som styrer hvilke løp klubbene kan melde på i. Det er kort distanse, 500 meter i alle løp, så det er greit å ro flere løp.

Det blir løp i 8+ for Mix U17, og her håper vi flere klubber vil stille lag. Det var kjempegøy et år vi hadde tre åttere over banen – om vi hadde klart full bane ville det vært topp!

Ta kontakt på mail eller  telefon for spørsmål ellerfor å avtale overnatting på Lunde  barneskule.

Hvis det er løp (utenom UM-løpene) dere ønsker å ha med, så gi en lyd – så prøver vi å fikse det.

Påmeldingsfrist på vedlagte skjema innen onsdag 14.9. klokka 23.59.

Vi håper på stor påmelding, og vil presisere at det er løp for både unge og eldre begge dager!

Velkommen!

Last ned invitasjon under (mobil) eller til høyre (laptop).