Nyheter

Baltic Cup 2018

Baltic Cup

Baltic Cup 2018 er over for denne gang. Vi tar med oss hele tre medaljer hjem, samt mange sterke fjerdeplasser og jevnt over gode løp.

Polen arrangerte årets utgave av Baltic Cup på regattabanen i Kruszwica. Vi reiste nedover fredag morgen etter litt feilbestillinger, og hadde en supergjeng på plass ved banen som rigget båter og gjorde alt klart for oss samme dag. Stor takk til Edwin, Jarle, Nina, Seb og Estela!

Lørdagen kom som den skulle, selv etter litt mange våkentimer grunnet en fest på hotellet. Alle roerne fikk en liten tur på vannet på morgenen. Allerede i første 2000m finale knallet firer uten til med en sølvmedalje, til de fleste sin store overraskelse. De var helt klart de blideste medaljørene! Alle de andre lagene gjennomførte noen solide løp, og de fleste var fornøyd med egen prestasjon. Spennende er det å ligge til start ved siden av så mange andre nasjoner. På kvelden var det duket for disco for alle utøverne, men det var visst veldig kleint...

Det var heldigvis ikke fest på hotellet lørdags kveld, og de fleste krøp tidlig til køys. Søndagen stod 500m på programmet, og det var ikke mer enn to timer mellom forsøk og finale. Her slo firer uten til igjen, med en bronse denne gangen. Like etterpå fulgte dobbeltsculler gutter opp med gull! Vi feiret med byens beste (og eneste?) burger, brus og is.

Gratulerer til medaljevinnerne, men også til de som tok 4., 5., 6., 7. og 8.plass. Dette har vært en bra tur på alle måter. Lærerikt og meget motiverende nå når innesesongen og romaskinen står for tur...