Nyheter

Baltic Cup 2024 og Innendørs-NM 2025 til Sarpsborg / Hofseth Cup / regatta.roing

Norges Roforbund informerer om at Baltic Cup 2024 og Innendørs-NM 2025 er tildelt Sarpsborg Roklubb. Les også enkel info om Hofseth Cup og litt om nettsiden regatta.roing.no

Informasjon fra Regattautvalget:

Siden Norges Roforbund tidligere har påtatt seg å arrangere Baltic Cup 2024, har Roforbundet ønsket å sikre en god gjennomførsing av det omfattende arrangementet med de begrensninger som ligger i mulighetene for å dekke kostnader rundt teknisk gjennomføring, samt sosialt arrangement, kost og losji for alle deltagere.  Som kjent besluttet Roforbundet i vinter å søke en eller flere klubber som var villige til å påta seg arrangementet, der tildeling av neste års Innendørs-NM også var inkludert.

Regattautvalget har i samråd med generalsekretær og Styret besluttet å tildele totalansvaret for Baltic Cup 2024 til Sarpsborg Roklubb. Baltic Cup vil arrangeres på Tunevannet helgen 27.-29. september 2024.

Sarpsborg Roklubb tildeles også Innendørs-NM den 11. januar i 2025.

Regattautvalget er veldig takknemlig for at Sarpsborg Roklubb påtar seg totalansvaret for Baltic Cup. De har svært god erfaring med å arrangere regatta på Tunevannet og vi er overbevist om at dette kommer til å blir en flott regatta og arrangement.

Vi ønsker Sarpsborg lykke til med forberedelsene og gjennomføring av arrangementet.

Hofseth Cup

  • Gjelder alle lagbåter U19, U17 ogU15 . Der det er heatfinaler, deles det ut poeng i alle heat
    • 3 poeng seier
    • 2 poeng 2. plass
    • 1 poeng 3. plass
  • Poengene følger person, så alle får poeng også i kombinasjonsbåter. NR oppfordrer til samarbeid på tvers av klubber slik at flest mulig får rodd HC.
  • Poeng oppdateres på regatta.roing.no
  • Mer informasjon om premiering kommer.

Informasjon om regatta.roing.no

Regattautvalget er fortløpende i dialog med Søren Madsen om justeringer og tilpasninger av systemet.

Vi har laget en "tidslinje"  for regattaarrangør og påmeldingsansvarlig i klubb med noen enkle tips og triks.


Beate Pharo

På vegne av Regattautvalget