Nyheter

Bli med på romaskin NM 2022

Informasjon fra arrangør om deltagelse i digitalt NM på romaskin.

NM på romaskin må dessverre avholdes digitalt, men vi skal skape roglede likevel! Løsningen som skal benyttes leveres avTime-Team, og legger til rette for sanntids-konkurranseroing over hele Norge. Det innebærer at NTNUI som arrangør ikke kan være like delaktig som vi skulle ønske i tilrettelegging av arrangementet i alle roklubber. Likevel tror vi dette blir et flott arrangement og en mulighet til å starte nyåret i klubbene på en positiv måte. Følgende er det vi håper dere kan bidra med for atårets innendørs NM skal bli best mulig:

-       Skape engasjement rundt konkurransen og oppfordre utøvere til å stille både individuelt og i stafett. Gjerne informere om at individuell deltakelse i NM vil telles som testresultat i testuke 2, og kan være en morsom måte å teste på.

-       Lage et internt arrangement som overholder gjeldende smittevernsregler. Dette kan eksempelvis innebære å vise livestream på lerret på roklubben og å heie frem deltakerne.

-       Velge en ansvarlig i roklubben som kan stille på teknisk møte klokken 20.00 17.januar. Vedkommende vil ha hovedansvar for gjennomføringen i deres klubb på selve dagen, holde kontakt med NTNUI Roing for å løse det tekniske, samt være kontaktpunkt for juryleder.

-       Muliggjøre livestream fra deres klubb. Mer informasjon kommer på teknisk møte.

Ta gjerne en titt på nettsiden vår eller invitasjonen for videre informasjon:

Nettside: ntnui.no/roing/nm/

Invitasjon: Invitasjon NM google docs

eller takontakt med roing-NM@ntnui.no på mail omdere har noen spørsmål.

Vi gleder osstil 22.januar og håper dere også gjør det. 

Hilsen NTNUI Roing