Nyheter
#Internasjonal regatta

Coupe de la Jeunesse 2022

Vi er på plass i Castrelo de Mino i Spania! 

Det er duket for Coupe de la Jeunesse 2022

Troppen er på vei sydover til varmen (38 varme?) i Castrelo de Mino, i Spania. Her skal det kjempes om gode plasseringer blant 15 andre nasjoner. Dette er en internasjonal U19 regatta for vest-Europa og nivået ligger litt under U19VM.

På det norske laget i år har vi med oss en herre 4x, en herre 4-, en herre 2-, en dame 4x, en dame 2x samt en herre 1x reserve. Alle lagene har trent godt gjennom sommeren til tross for noe sykdom. De har rodd ut fra Bærum Roklubb på Kalvøya, Christiania Roklub på Bogstad og/eller på Årungen Rostadion. Vi har også sett flere av lagene i aksjon så sent som under Nordisk Mesterskap i Finland i midten av juni, så nå gleder vi oss til å se om julimåneden har hjulpet på.

Båtene inkludert trenere:

U19 D2x – Kaja Munthe og Fay Lange fra Bærum Roklubb. Trenes av Helge Bjonge.

U19 D4x – Tyra Hjemdal, Amelia Tamburplass, Mia Engvik og Marie Grøsfjeld fra Christiania Roklub og Stavanger Roklub. Trenes av Sigurd Gullerud.

U19 H2 – Alexander Skaane og Jostein Thon fra Christiania Roklub. Trenes av Esther Verburg.

U19 H4 – Emil Ljunggren, Christian Riis, Marcus Stundal de Vos og Ferdinand Tenden fra Bærum Roklubb. Trenes av Helge Bjonge.

U19 H4x – Jacob Hagen, Valentin Wang-Norderud, Truls Hansen og Erlend Refsum fra Christiania Roklub, Ormsund Roklub og Aalesunds Roklub. Trenes av Esther Verburg med bidrag fra Frank Hansen.

Regattaen kan følge med her.

Eventuelt også på instagram, sjekk ut: roforbundet