Nyheter
#Internasjonal regatta

Coupe de la Jeunesse

Troppen er på plass!

Et av sommerens største mål er straks i gang og troppen til Norge er godt på plass i Amsterdam i Nederland. Det er 21 utøvere fordelt på H4x, H4-, H2x, D4- og D4x samt tre reserve. Coupe de la Jeunesse er en internasjonal regatta for utøvere som ikke er helt på nivå til å representere i U19VM. Ofte er det utøvere som representerer Norge eller landet sitt for første gang, og derfor er miljøet og atmosfæren på land svært hyggelig, samtidig som opplegget på vannet er på høyde med et VM. Målet er å gi internasjonal erfaring, et steg på veien mot videre representasjon. Det er også lagt opp til at man ror begge dager, så det er forsøk og finale lørdag, og søndag. Så her er det flere muligheter.

Lagene er som følgende:

D4x: Lotte Eriksen fra Sandefjord Roklubb, Ingrid Floen fra Stavanger Roklub, Maria Kaupang fra Drammen og Erle Madsen fra Christiania Roklub og de trenes av Svein Jonassen fra Stavanger Roklub.

D4-: Linea Jacobsen fra Sarpsborg Roklubb, Marie Grøsfjeld fra Stavanger Roklub, Malin Haram-Hundven fra Bergens Roklubb og Eir Storbekkrønning fra Årungen Roklubb som trenes av Edd Hillstad fra Stavanger Roklub.

H2x: Jørgen Frøystein fra Stavanger Roklub og August Holth-Siegel fra Norske Studenters Roklub som trener av Håkon Vengnes fra Christiania Roklub.

H4x: Lars Dyve Knutzen fra Drammen Roklubb, Mathias Strømnes Strange fra Horten Roklub, Ask Svorkmo Bergmann fra Bærum Roklubb og Henrik Arntsen fra Drammen Roklubb og trenes av Helge Bjonge fra Bærum Roklubb.

H4-: Eskil Steinmoen fra Bærum Roklubb, Alexander Stundal de Vos fra Bærum Roklubb, Christian August Riis fra Bærum Roklubb og Ferdinand Tenden fra Bærum Roklubb og trenes av Helge Bjonge fra Bærum Roklubb.

Du kan finne trekningslisten her.