Nyheter
#Internasjonal regatta

Coupe de la Jeunesse 2023 er godt levert

Liten oppsummering.

Det var en gjeng som har fått fylt på med erfaring, bra løp og ikke så bra løp, nye vennskap og nye målsetninger som reiste hjem fra Amsterdam søndag kveld. Gjengen på 21 utøvere leverte alle noen gode løp der de for det meste fikk ut alt de hadde og er gode for. Veldig synd var det for D4x som måtte bruke sin reserve etter forsøket lørdag, grunnet medisinske årsaker. Utøverne har brukt sommeren på å ro sammen, bli et lag, komme i enda litt bedre form og ro enda litt bedre teknisk både hver for seg og sammen. I Amsterdam grep de hver mulighet med stort mot til å gjøre det litt bedre en forrige løp, og selv i surfeforhold søndagen, gjorde de det beste ut av det.

Hele arrangementet i sin helhet gikk på skinner. Det var et stort hotell for alle nasjonene, så det gjorde det både sosialt og spennende. Under hele helgen var det god mat, spesielt på hotellet, men også på banen. På tribunen var det en stor heiagjeng fra Norge, og ellers var det godt trøkk fra alle nasjonene, så det stod ikke på heiingen underveis. Takk til alle som tok turen!

Været var litt så som så, og det var lenge usikkert hvor mye surfing i bølgene det ville bli. Heldigvis var det bedre vær enn prognosene tilsa, så det var først søndag under finalene at det virkelig ble bølger.

For en gjeng med utøvere på tur. De gikk stolt rundt med Norge på ryggen, og vi håper det ikke blir siste gang.

Resultater kan finnes her.