Nyheter
#Toppidrett
Are i full gang!
Are i full gang!

Digital Romjulssamling for juniorene

I år måtte alle logge på zoom for å være med på Romjulssamlingen 2020. Det ble en annerledes samling over to dager, men noe læring og aktivitet ble det allikevel. 

Mandagen startet opp med en basistrening over skjerm før SunnIdrett kom på skjermen og pratet om blant annet det å spise smart. Muligheten for anonyme spørsmål gjorde at det kanskje kom flere spørsmål enn ellers, og det hele ble lærerikt! Videre fikk vi høre litt om organisasjonen Norges Roforbund, tett etterfulgt av treningskvalitet i hverdagen og hvor viktig det er å føre treningsdagbok. Vi fikk gjennomført en quiz på digitalt vis, og jobbet litt i grupper med en oppgave til påfølgende dag før ettermiddagsøkten ble oppfordret til å gjennomføres utendørs.

Tirsdagen startet med Are Strandli på storskjerm som viste de mest krevende (og beste!) aktiveringsøvelsene for å gjøre kroppen klar for robevegelsen. En mere positiv utøver skal man lete lenge etter, selv da han dro oss igjennom en heftig økt for magemuskulaturen. Heldigvis fikk vi slappet av da AntiDoping dro oss igjennom kosttilskudd, doping og hvem som sitter med ansvaret. Det kan nok ikke sies for mange ganger! Videre entret Johan Lidberg skjermen og tok oss igjennom de grunnleggende forutsetningene for å prestere i roing. Deretter bar det ut igjen, for å lage kreative figurer med GPS tracking.

Liten tilbakemelding fra Drammen:

Alle utøverne fra Drammen synes det var en veldig bra samling. Det var fine inspirerende økter spesielt den med Are og lærerike forelesninger. Opplegget fungerte veldig bra, men hadde jo vært mye morsommere hvis vi hadde vært sammen på Olympiatoppen. Når Corona setter begrensninger, er vi veldig fornøyd med å kunne møtes på digital samling. Tusen takk!!

Og fra en utøver:

Samlingen var faktisk helt super, det var et godt opplegg med veldig gode og relevante foredrag. Øktene var også ganske bra planlagte. Selvsagt er det litt snodig at samlingen var på zoom og man soner litt ut når man sitter på pcen, men det var absolutt en fin løsning å ha samlingen slik! Tusen takk for at jeg fikk være med!


Stå på med treningen, vi gleder oss alle til å møtes på vannet når våren kommer!