Nyheter
#Nasjonal regatta
Drammen Fotoklubb
Drammen Fotoklubb

Drammen River Cup

Ro-sesongen 2023 startet i vakre og solfylte omgivelser i Drammen sist lørdag.

22. april gikk Drammen Rivercup Regatta av stabelen for femte gang. Som tidligere har Drammen Roklubb vist at de kan arrangere regatta med brask og bram. I år var det påmeldingsrekord, med hele 169 roere fra 23 klubber.

Elva ogDrammen badet i sol under årets arrangement, og tiltrakk seg svært mangetilskuere som fikk en fantastisk introduksjon til ro-sporten.

Rivercupen er en showpreget regatta som foregår midt i hjerte av byen. Publikum sitter langs elvebredden og følger med på alle våre roere i aksjon. Dette gir et helt annet publikumspotensialet og en unik mulighet for ro-Norge til å vise frem alle våre flotte utøvere og sporten vi brenner for. Vi håper Drammen kan fortsette å være en arena for dette.  

Seniordame og herre 1x er de to gjeveste klassene under Drammen Rivercup. Etter flere spennende dueller på elva sto Martin Helseth og Thea Helseth igjen som King og Queen of the River. Bak Martin fulgte Ask Tjøm på en sterk 2.plass og Erling Holst Øyasæter på en 3.plass. I dame klassen trakk Maia Emilie Lund det nest lengste strået og fikk en fenomenal 2.plass. Amanda Helseth tok en fin 3.plass.

Under årets Rivercup ble det levert mange gode resultater, og vi vil benytteanledningen til å gratulere alle vinnere og utøvere. Vi ønsker dere velkommen tilbake til Drammen neste år.

Masterklassen:

Drammen River Cup Regatta kommer med en offisiell beklagelse til allemastere som deltok på vår regatta 22. april 2023. Det ble dessverre ikke benyttet riktig handicap utregning. Vi beklager det på det sterkeste og håper dere på tross av dette hadde en hyggelig regatta med oss i Drammen. Etter ønske fra Leder Tone Pahle er duellen kansellert. Riktig tider er regnet ut og ligger nå på regatta.roing.no  

Resultaterfinner man her:

Prolog

Dueller:

HS1X  - King of the River 

DS1X  - Queen of the River

HU231X

DU231X

HU191X

DU191X

HU172X

DU172X

HS4X/4-

DS4X/4-