Nyheter
#Internasjonal regatta
Estela Re-Ma
Estela Re-Ma

Europamesterskapet er over for i år

Europamesterskapet 2021 er historie, og vi sitter igjen med mye erfaring. 

Landslagssjefen vår, Johan Flodin, sa det fint før helgen med at vi går ydmyke inn i mesterskapet og vet at vi mangler verdifull tid på vannet. Flere av båtene våre har nettopp begynt å ro sammen, og med det i bakhodet har helgen vært lærerik og gitt oss en vei videre. Under OL sesong ser man også at utøvere som sikter mot den siste kvalifiseringen i mai gjerne er i bedre form tidligere enn de utøverne som først har OL som første store mål.

Vi sitter igjen med at dette ble jentenes Europamesterskap der vi for første gang på en årrekke har en dame dobbeltfirer i finalen, og kaprer 4.plassen bare drøye sekundet fra bronsje! Jentene i 4x satte også ny norsk rekord med nærmere 5 sekunder, tiden ble 6:24,7. Vi gratulerer så mye og gleder oss til å følge dere videre mot sesongens store mål.

Birgit ror et solid løp og suser inn til EM gull, og hun er Europamester for første gang. Vi gratulerer så mye! Det er bare å glede seg til å se den damen i Paralympics om ikke så lang tid.

Nå venter karantene på hele troppen før vi forhåpentligvis kan trene på Årungen og forberede oss til de kommende World Cupene og OL kvalifisering.

Resultater ble følgende: 

13.plass: M2x med Are og Kristoffer

12.plass: M4x med Olaf, Oscar, Erik og Martin

6.plass: M1x med Kjetil

4.plass: W4x med Maia, Thea, Inger og Siri

1.plass: Birgit