Nyheter
#Toppidrett

Fredrik Bekken engasjeres som landslagstrener frem til Paris-OL

Norges Roforbund er svært stolt over å dele at Fredrik Bekken, fra Drammen Roklubb, blir med i trenerteamet på deltid frem til OL i Paris i sommer.

Bekken er tidligere topproer med resultater i verdensklasse, både i singel og dobbeltsculler, og vant blant annet sølv med Olaf Tufte i Sydney-OL i 2000. Mange i støtteapparatet har kjent Fredrik i en årrekke og kjenner derfor også de flotte kvalitetene han har, både på vann og på land. Nå kommer disse kvalitetene dagens utøvere til gode, og det var spesielt gledelig at Fredrik kunne la seg engasjere på så kort varsel.

 

Fredrik Bekken, midlertidig landslagstrener i Norges Roforbund, sier: De siste 15 årene har jeg fulgt rosporten tett fra sidelinja. Jeg tar fatt på jobben med stor ydmykhet, samtidig vil jeg nok ha klare meninger om veien videre. Sammen med et nytt og spennende Toppidrettsutvalg og et samarbeidende trenerteam skal vi sørge for kvalitet i arbeidet frem mot OL i Paris. 

Daniel Berge, sportslig leder i Norges Roforbund kommenterer: Fredrik var allerede med oss til Gavirate på samlingen nå i november, og bidro svært positivt inn mot trenerne og utøverne. Han vil bli en viktig ressurs, med mye kompetanse og erfaring, som vi vil få mye nytte av fremover!


Roforbundet gleder seg over samarbeidet. OL-starten er om drøye 220 dager - let’s go!

 


For spørsmål, kontakt generalsekretær Kjell Ove Alvestad (40805441)

eller påtroppende generalsekretær Sverke Lorgen (95871230)