Nyheter
#Internasjonal regatta

Junior EM 2014, Hazewinkel

Adrian Lindgren (17) og Ask Jarl Tjøm(18), begge Tønsberg Roklub, er Norges håp i Junior EM i Hazewinkel i Belgia 24-25. mai. Med seg har de trener Cristopher Gallaher fra Sandefjord Roklubb.

Gutta stiller i dobbelsculler, mesterskapets største klassen med 23 nasjoner på startstreken. Totalt skal hele 450 roere fra 31 nasjonermøtes til dyst i Belgia.

Offisiell åpning av mesterskapet er fredag, mens regattabanen åpner for trening torsdag. Forsøk og oppsamlingsheat er lørdag, finaler på søndag.

Vi ønsker Adrian og Ask lykke til!

For mer info se Mesterskapets Hjemmeside

(Artikkelen blir oppdatert hvis i mottar reisebrev og/eller bilder fra Belgia)

Rapport 24/5 kl 2148

Forsøksløpet, vinn eller oppsamlingsheat, ble tøft. Serbia ble klare vinnere av vårt heat. Gutta fra Tønsberg roet ned etter 1200 meter og kom litt slukøret i mål. Men oppsamlingen ble en opptur, alt å vinne og topp innsats ga annenplass etter Frankrike og dermed plass i A/B semifinalen. 6.58 i side/motvind. Vi er blant de 12 beste i Europa!  Gutta, trener og foreldre var kjempefornøyd. Sverige og Danmark kom til C/D-semifinale. I morgen er alt bedre enn 12 plass en bonus.  Så vi kostet på oss en kveldstur blant kanaler og parker og trivelige mursteinshus fra de siste 500 års Europahistorie. Hilsen Christopher G, Trener

SMS 25/5 kl 1334

4. plass i B-finalen. Dvs 10. best i Europa. Fantastisk! Hilsen Gaute

Melding 26/5

B-finale i 2x, EM Junior: Etter å ha ligget bakerst i feltet fra start, satte Ask og Adrian inn en kjempespurt de siste 500 m og rodde fra både Romania og Bulgaria. Med 4 plass i B-finalen tok Norge med Ask Jarl Tjøm (18) og Adrian Lindgren (17) en imponerende 10. plass totalt.Vinner av B-finalen var Serbia, mens Tyskland vant A-finalen. Jeg er imponert og svært fornøyd over den fremgangen Tønsbergroerne viser. Hilsen Trener Christopher Gallaher (Sandefjord Roklubb)