Nyheter
#Internasjonal regatta
Foto: Estela Re-Ma
Foto: Estela Re-Ma

Klare for OL kvalifisering

Dette har vi jobbet for i mange år, og mange har vært med på veien. Det er lagt ned utallige timer med trening, restitusjon, samtaler, arbeid med målsetninger, utfylling av treningsdagbøker, utviklingstrapper, lagarbeid, utvikling av teknikk, innstilling av båter og mye mye mer. 

I morgen braker det løs. Et år senere enn tenkt, men vi er sterkere, raskere og mer klar enn noen gang.
Det er siste mulighet for alle å kvalifisere til årets Olympiske Leker i Tokyo.

I Sveits, Luzern, er det nå over 400 utøvere fra 49 nasjoner som skal kjempe om de få plassene som er igjen. Topp to plassering gjelder i alle båtplasser.
Norge har fire lag på plass, tre damebåter og en herrebåt.

I morgen går innledende løp, og du kan følge med her for kommentering og livetracking på worldrowing.

Morgendagen går som følgende: 
Klokken 10:07: Dame toer uten (2-) med Marianne Madsen og Hanna Gamlis Inntjore. De møter Nederland, Danmark og Tsjekkia. Vinner av heatet går direkte til finale, resten må innom oppsamling.

Klokken 10:49: Herre dobbeltsculler (2x) med Erling Øyasæter og Ask Tjøm. De møter Spania, Australia, Venezuela, Serbia og Egypt. 1. og 2.pl til Semifinale, resten må innom oppsamling.

Klokken 11:31: Dame singelsculler (1x) med Jenny Rørvik. Hun møter Tyskland, Ukraina, Kuwait og Japan. 1. og 2.pl til Semifinale, resten må innom oppsamling.

Klokken 13:24: Dame dobbeltfirer (4x) med Maia Lund, Thea Helseth, Inger Kavlie og Siri Eva Kristiansen. De møter Ukraina, Frankrike og Australia. Dette er et preliminært løp og alle fire går videre til finale på mandag.

Vi ønsker alle roerne og støtteapparatet lykke til!