Nyheter
#Internasjonal regatta

Klart for semifinaler i VM

VMs fjerde dag er over og resultaet er 2 A/B semifinaler og 3 C/D semifinaler. Torsdag kan også de første OL plassene bli kvalifisert av Norge - kvalifisering til A finale i herrer lettvekt dobbel og herrer dobbeltfirer gir OL billett for båten.‍

VMs fjerde dag er over og resultaet er 2 A/B semifinaler og 3 C/D semifinaler. INNTJORE/KRISTIANSEN var førtst ut av dagens roere. De hadde et godt gjennombført løp og VmM debutantene fikk smake på nivået i en OL kvalifiseringsregatta. Jentene endte på en 6 plass og er dermetd videre til C/D semi, fortsatt med gode sjanser for å nå sitt mål om C-finale. BRUN/STRANDLI rodde over målstreken som nr 2. knappe 40 minutter senere og er dermed kvalifisert til A/B semifinale. Are har ristet av seg sykdommen og båten blir nå omtalt som en medaljekandidat av Worldrowing. Derretter var det klart for singelscullere. Først ut var Marianne Madsen som rodde et veldig bra løp hun selv også var meget tilfrets med. MADSEN endte på en 5. plass og ror dermed C/D semifinale i morgen. Etter damer singel kommer herrer singelsculler hvor vår mann Kjetil BORCH rodde et hardt løp fra start til mål. Det ga resultater og Borch tok førsteplassen i mesterskapet. Sist ut var Ask Tjøm i lettvektsingelsculler. Ask la inn sin monsterspurt, men det endte med 4. plass på tønsbergroeren og C/D semifinale

Torsdag blir det å følge med:

10:01 - C/D semifinale - damer toer, W2-, Hanna Gailis INNTJORE og Siri KRISTIANSEN
10:52 - A/B semifinale - herrer lettvekt dobbel, M2x, Are STANDLI og Kristoffer BRUN
12:54 - A/B semifinale - herrer dobbeltfirer, M4x, Erik SOLBAKKEN, Martin HELSETH, Oscar s. HELVIG, og Olaf TUFTE
13:12 - A/B semifinale - damer lettvekt singelsculler, LW1x Maia LUND
15:30 - E/F semifinale - herrer dobbeltsculler, M2x, Erling ØYASÆTER og Petter TUFTE
16:25 - C/D semifinale - damer singelsculler, W1x, Marianne MADSEN
16:50 - C/D semifinale - herrer lettvekt singelsculler, Ask TJØM