Nyheter

Landslaget på plass for ny treningssamling i Italia

En tropp på 20 utøvere er ankommet Gavirate for en tredje samling i forberedelsene mot sommerens OL og PL i Paris.

Det er flotte roforhold, og utøverne gjør seg klar for sesongstart både nasjonalt og internasjonalt. Samlingen vil også sette en naturlig pekepinn frem mot årets første World Cup, i Varese 12 - 14. april.

- Vi har jobbet knallhardt med å sette en topp standard for en viktig og lang samling, informerer sportssjef Daniel Berge.  

Denne gang varer samlingen i tre uker. Henger og bil ble sendt nedover Europa med Seb og Johan bak rattet. Dette er allerede den tredje samlingen i forberedelsene mot sommerens OL og PL i Paris.

- Treningen her hjemme siden sist leir har vært av god kvalitet, og nå gleder vi oss til nye blemmer og mer fart som oppladning mot sesongstart.

Troppen skal igjen bo på AIS og har i tillegg med seg forbundets trenerteam, treneressurs Kjetil Undset og fysioterapeut Lars Myhrer. Samt Hilde Gjelsvik fra Olympiatoppens fysioavdeling og ansvarlig for idrettscoaching, Calle Hageskog. TIU vil også representeres ved Morten Bergesen.

- Vi får et bredt støtteapparat for våre utøvere og trenerteam under samlingen, noe som har vært et viktig mål for oss, og som står i stil med det som ble presentert under sponsormøtet tidligere i februar, opplyser Daniel:

- Vi er spente og gleder oss. Vi regner med at vi også skal få lov til å unne oss nok en pizza på Veccio Ottocento, når vi har fortjent dette.

Utøvetroppen består av: Thea Helseth, Birgit Skarstein, Maia Lund, Inger Kavlie, Siri Kristiansen, Jenny Rørvik, Mathias F. Wie, Lars Benske, Kjetil Borch, Fredrik Reite, Jonas Juel, Erling Øyasæter, Ask Tjøm, Marcus Lorgen, Erik Solbakken, Ole Amund Storlien, Martin Helseth, Oscar S. Helvig, Oskar Sødal og Kristoffer Brun.

Infoutvalget