Nyheter

NM på romaskin 2021 avlyses

NR har i samråd med arrangør (NTNUI roing) og juryformann besluttet at romaskin NM kanselleres. Årsak er nåværende smittevernsbegrensninger som vil hindre en rekke klubber å kunne delta i mesterskapet.

Vi har vurdert å søke unntak for smittevernsbegrensninger, å utsette mesterskapet eller å søke etter en andre løsninger.  Vi har videre lagt til grunn at å oppnå forståelse og aksept hos flere lokale smittevernsmyndigheter vil kreve mye innsats og har uvisst utfall.  Det er også for sent å vurdere andre tilpasninger for et digitalt mesterskap. For å skape en viss forutsigbarhet må vi derfor kansellere årets romaskinNM 2021.

Styret i NR har behandlet saken og har samtidig besluttet at NTNUI vil bli tildelt romaskin NM 2022 dersom de ønsker dette.  Det er blantannet økonomiske forpliktelser som medfører at NR beslutter at NTNUI får mulighet til å arrangere mesterskapet i 2022.

Selv om NM nå blir kansellert er arbeidet som NTNUI Roinghar gjort, lagt godt til rette for gjennomføring av fremtidige digitalemesterskap. 

 

Med hilsen

 

NTNUI og NR regattautvalg ved Johannes Berge og Thorvald Jakobsen