Nyheter

Norges Roforbund og Northcom inngår sponsoravtale

Norges Roforbund (NR) inngår en viktig sponsoravtale med Northcom som sikrer oppgradering av vårt sambandsutstyr som brukes på alle nasjonale regattaer.

Dette er også en betydelig oppgradering for kommunikasjonsanlegget på Årungen Rostadion, der NR nå blant annet får en stasjonær basestasjon som sikrer topp kvalitet.

Anlegget er basert på 15 høykvalitets radioenheter, samt en stasjonær og en portabel basestasjon. Videre er kommunikasjonssettet fullspekket med ekstrautstyr som mikrofon og høyttaleroppheng, ladere, bærevesker og øreenheter. I avtalen med Northcom sikrer også Roforbundet støtte med programmering og løpende service.

Utstyret ble testet ut på årets Årungregattaen tidligere i mai, og tilbakemeldingene fra dommere og brukere var strålende.

Generalsekretær Sverke Lorgen i Norges Roforbund er stolt å over å få med seg Northcom som partner på veien videre. "Dette er en viktig avtale for oss når det kommer til god og trygg gjennomføring av norske regattaer. Vårt eksisterende utstyr hadde lenge hatt behov for en solid oppgradering, og denne avtalen, sammen med andre sponsoravtaler signert i 2024, gir oss stabilitet, forutsigbarhet og muligheter fremover. Nytt samband bidrar helt grunnleggende til økt kvalitet på regattaer for både bredde og elite, og bedrer Norges Roforbunds muligheter for planlegging mot sommerens høydepunkter. Det styrker også vår evne til å langtidsplanlegge på en langt tryggere og bedre måte".