Nyheter

Materialforvalter + Sjåfører // Norges Roforbund søker frivillige

Vi har behov for hjelp fra dere som vil bidra til norsk rosport.

MATERIALFORVALTER

Norges Roforbund søker etter en person som på frivillig basis kan hjelpe oss med å holde oversikt, organisere vedlikehold og ha struktur på våre eiendeler.  Dette gjelder i hovedsak våre konkurransebåter, følgebåter, biler, tilhengere og annet utstyr som er eid av Roforbundet.  Hovedbase vil være på Årungen Rostadion.

Er du en optimistisk person med positiv grunnholdning, som også liker å skape system og orden - ja da er du rett person! Ta kontakt med generalsekretær Sverke (sverke.lorgen@roing.no) dersom du er interessert.

SJÅFØRER

Det er mange som setter pris på å kunne ta en romslig kjøretur i blant, og det er få ting som kan måle seg med å la tankene fly langs veiene nedover Europa - samtidig som man gjør en svært viktig innsats for veldig mange andre, ikke minst våre landslag.

NR søker nå etter personer som på frivillig basis kan hjelpe oss med båttransport rundt om i Europa i forbindelse med deltakelse på internasjonale regattaer eller samlinger.  

Vi ønsker å skaffe oss oversikt over personer som vil stille opp som sjåfører, og som vi kan kontakte ved behov. Det er bra om du er positiv, arbeidsom og strukturert og har et sterkt ønske om å bidra for norsk rosport. Du må også ha noe erfaring fra transport av robåter på tilhenger og et gyldig BE sertifikat.

Ta kontakt med generalsekretær Sverke (sverke.lorgen@roing.no) dersom du er interessert.  Roforbundet dekker utgifter etter regning (i hovedsak kost & losji) ved slike reiser.