Nyheter
#Nasjonal regatta
📷: NTNUI Blits/ @eivindjolsgard
📷: NTNUI Blits/ @eivindjolsgard

Norgesmesterskap på romaskin 2022

Norgesmesterskapene på romaskin ble avholdt digitalt i helgen. Totalt var det 229 individuelle starter i tillegg til 73 stafettlag (4x500 m).

Resultatlistenfinnes her: Resultater NM romaskin 2022

I tillegg ligger løpsstatestikk og mulighet til å gjenoppleve løpene gjennomlivestreamen hos Time Team.

NTNUI Roing var teknisk arrangør av arrangementet, som i utgangspunktet var planlagt som et fysisk arrangement i Trondhjem Spektrum. Da smittetallene tok seg opp igjen måtte de ta i bruk den teknologiske utviklingen pandemien har gitt oss også i rosporten. Roerne fikk dermed delta fra sin hjemklubb ved å koble romaskinen til en datamaskin som igjen var koblet mot Time Team. Dermed kunne roeren hele tiden følge med på hvordan man lå an sammenlignet med de øvrige i sitt heat, selv om de konkurrerte mange kilometer unna.

Regattasjef Marte Morgenlie Skei var godt fornøyd medgjennomføringen av arrangementet:

«Vi i NTNUI roing hadde det veldig gøy med å arrangere årets innendørsmesterskap! Mye innsats ligger bak, og det hadde ikke vært mulig uten NTNUI roings NM-komité, de har alle gjort en fantastisk flott jobb. Jeg vil gjerne også takke de ansvarlige i hver av klubbene. Dere har vært med å arrangere ved å tilrettelegge for deltakelse, bra roing og god stemning fra egen klubb. Vi håper arrangementet opplevdes som en positiv start på roåret og vi gleder oss til mer gøy denne sesongen. Takk for oss!»