Nyheter
#Internasjonal regatta
Estela Re-Ma
Estela Re-Ma

Olympiske leker 2021

Ett år senere enn planlagt; over 1000 treningstimer senere enn ventet. Utøvere som trodde de skulle være tilbake i en noenlunde normal livsstil høsten 2020, fikk enda et år. Har vi rukket å ta et steg til? Har vi blitt litt skarpere teknisk, økt utholdenheten litt, blitt litt sterkere, litt tøffere mentalt og hentet den lille ekstra 0,5% som alle ønsker? 

Det har arbeidet godt i det lille apparatet rundt OL båtene våre, og nå er det ikke mange timene igjen. Vi starter med å ønske troppen vår i Japan masse lykke til over de neste dagene. Dette blir vanvittig spennende! 

Har du også litt gåsehud? Det er jo OL! Hvert fjerde år kjemper idrettsutøvere om edelt metall. Noen sier det kun er gull som gjelder. I troppen vår har vi Olaf som deltar for 7.gang med flere medaljer i lommen, og første gang var rett etter makkerne hans ble født.

Alle løpene sendes på Eurosport med Stian Kjennvold og Nito Simonsen som kommentatorer. Det er bare å glede seg, de er klare for å gi alt!

Vi håper du setter på vekkerklokken for å nyte sommernatten, for det starter allerede til natten.

Litt om forsøkene:

Kjetil Borch er først ut, faktisk det første løpet i OL. Han ror klokken 01:30 natt til fredag, og der går 1.-3.plass direkte til kvartfinale, resten må innom oppsamling. I forsøket til Kjetil møter han Ungarn, Brazil, Irak, Kuwait og Tsjekkia. Han vil ha startnummer 4.

Erik Solbakken, Oscar Helvig, Olaf Tufte og Martin Helseth skal ro natt til fredag de også, men først klokken 04:40. I forsøket deres går 1.-2.plass til A finale, og resten til oppsamling. De møter Estland, Polen, Italia og Tyskland. Dobbeltfireren vil ha startnummer 4.

Are Strandli og Kristoffer Brun skal først ro forsøk natt til lørdag, klokken 04:40. I det løpet går 1.-2.plass til semifinale, og resten til oppsamling. I forsøket til lettvekterne møter de Kanada, Spania, Chile, Algerie og Belgia. Dobbeltsculleren vil ha startnummer 2.

Oppfordrer til å følge med på sendingen på Eurosport, og utover det vil vi oppdatere litt både her på hjemmesiden og i våre sosiale media som Facebook og Instagram.
Resultater kan også finnes på worldrowing.com.

Ha en god OL sommer!