Nyheter

Rapport fra forrige landslagssamling i Gavirate, Italia

Nok en god samling er tilbakelagt. Les mer her:

Landslagstroppen er tilbake i hjemlige omgivelser med ferske blemmer og et aldri så lite solbrilleskille, etter en mengde åretak i nord-italiensk vann.

 

De siste årene har det ikke vært vanlig kost for eliten med samling på vannet i januar. Derfor er det ekstra stas at det ga en positiv opplevelse, preget av ypperlig vær og nydelige forhold.

 

- Ti dager med blikkstille vann, lukten av vår og sol på kroppen, ga ekstra godt humør og vilje til å samle kilometere på vannet, forteller sportssjef Daniel Berge. 

 

Troppen leverte en solid innsats både på land og vann, og engasjerte seg for et godt samarbeid gjennom sparring. Øktene på vannet ga mye volum, hvor de fikk testet ut ulike kombinasjoner og følt på farten i båtene. Utøverne responderte bra på treningsmengden, i tillegg til å ha holdt seg friske og raske underveis.

 

Elitelaget m/flere har nok en gang hatt en topp samling på AIS, «A home away from home». Kokken Sonia leverte i tillegg strålende mat og disket opp med de herligste retter fra norske oppskrifter, med god hjelp av Google Translate.

 

- Valuta for pengene ble det så absolutt. Vi fikk også avsluttet samlingen med ekte italiensk pizza hos «verdensmesteren i tynn bunn», på naborestauranten til AIS,  Vecchio Ottocento, legger Daniel til.

En vellykket samling vil bli utnyttet optimalt i fortsettelsen mot OL/PL ved vante lokaler tilbake på Olympiatoppen og Toppidrettssenteret. Frem mot neste samling vil tiden bli brukt godt til å samle volum både på romaskin, og ute på ski i Nordmarka fra Olympiatoppen ved Sognsvann. I tillegg vil det supplementers med litt styrketrening, med god support fra Olympiatoppens ressurspersonell.

Infoutvalget