Nyheter
#Internasjonal regatta

Supportertur til VM i Beograd

Rosportens Venner arrangerer supportertur for å heie frem de norske roerne under årets Verdensmesterskap i Beograd.

Kjære rovenner!

Rosportens venner kan med dette invitere til felles supporter-tur til Beograd som i år arrangerer ro-VM. Årets VM er spesielt viktig da det gjelder som kvalifisering til OL i Paris. Det er innhentet priser på to alternative avreisedatoer. Begge med retur slik at man er sikret å se finaler på søndagen. Direkte flyvning med AIR SERBIA og med overnatting på 4-stjerners hotell sentralt i Beograd.

Det vil videre bli organisert billetter og to felles måltider som må betales separat. Vi kan garantere god kontakt med trenere og aktive som vil gi «back stage» informasjon om form, forhold og sjanser.Vi håper at så mange som mulig kan bli med å heie på våre aktive og lage en super norsk stemning iBeograd.

GRUPPE 1: 3 -10. september (7 netter).

Flytider med AIR SERBIA, direkterute
Utreise: Oslo Gardermoen – Beograd - 3. september 20:45 – 23:35Retur: Beograd – Oslo Gardermoen – 10. september 17:05 – 20:00

7 netter på et firestjerners hotell i Beograd sentrumFlyplasstransfer ved ankomst og avreise uten guide.

Pakkepris per person i dobbeltrom: Kr. 8.900,-Enkeltromstillegg: Kr. 2.600,-

Gruppen må ha minst ti deltagere for å beholde gruppebookingen.

Hvis noen ønsker ekstra overnatting med hjemreise mandag 11. september med Norwegian kl. 20:45kan dette bestilles, men da mot et tillegg i pris som fremkommer på bestillingslink.

GRUPPE 2: 6 -10. september (4 netter).

Flytider med AIR SERBIA, direkterute
Utreise: Oslo Gardermoen – Beograd - 7. september 09:45 – 12:35Retur: Beograd – Oslo Gardermoen – 10. september 17:05 – 20:00

4 netter på et firestjerners hotell i Beograd sentrumFlyplasstransfer ved ankomst og avreise

Pakkepris per person i dobbeltrom: Kr. 7.700,-Enkeltromstillegg: Kr. 1.600,-

Hvis noen ønsker ekstra overnatting med hjemreise mandag 11. september med Norwegian kl. 20:45kan dette bestilles, men da mot et tillegg i pris som fremkommer på bestillingslink.

Påmelding vil skje via link opprettet av Firmatur AS, og vil være tilgjengelig for påmelding i uke 8 og 9.Site frist for påmelding vil være søndag 5 mars.