Nyheter
#Studentroing

Swecostafetten 2014

‍Rogruppa i NTNUI arrangerte lørdag 22. mars den 2. utgaven av Sweco-stafetten, som er en stafett over 4x500 på romaskin. Hele 27 lag deltok, og på ekte studentvis var det ikke alle som var der bare for å ro fortest mulig. Foruten å ro fort ble lagene også premiert for mest kreative kostyme og beste lagnavn, etter kompliserte og til dels ukjente kriterier.

Rogruppa i NTNUI arrangerte lørdag 22. mars den 2. utgaven av Sweco-stafetten, som er en stafett over 4x500 på romaskin. Hele 27 lag deltok, og på ekte studentvis var det ikke alle som var der bare for å ro fortest mulig. Foruten å ro fort ble lagene også premiert for mest kreative kostyme og beste lagnavn, etter kompliserte og til dels ukjente kriterier.

Bilde: Marianne Madsen heies frem av (fv) Solveig Berthung, Elise Tveita og Ingrid Bye Løken. Foto: Jacob Kryvi.

Mange var selvfølgelig også der for å vise muskler, og roernes førstelag fikk kamp til døra av ”Victorius Secret” , bestående av svømmere og vektløftere. Heldigvis var roerne hakket bedre på å disponere etappene sine, og kunne gå hjem med hevet hode.

Damelaget fikk også (uventet)stor konkurranse fra svømmerne, og kjempet lenge side om side.  Men etter en svak veksling og en liten sprekk hos svømmerne dro roerne i fra, og med Marianne  ”Brauenfrau” Madsen på sisteetappe var svømmerne sjangseløse.

Roerne tok seieren hjem også i den prestisjetunge mix-oppgjøret, før det var duket for dagens mest spennende løp: Åtterduellen over 8x250 meter mot Trondhjems Roklub. Det skulle vise seg å bli en neglebitende affære, der lagene byttet på å lede flere ganger. Etter en intens sluttspurt fra begge lag var det imidlertid Trondhjems Roklub som trakk det lengste strået, 0.6 sekunder foran.  De kunne dermed ta med seg duell-vandrepokalen tilbake til Jonsvatnet, etter at den har vært i NTNUIs hender siden åtteroppgjøret på vannet i høst.

Resultatliste finner dere HER

Mvh Øyvind Lavoll, NTNUI Roing

Vinnerne av herreklassen ”Norsk blazerentusiastforening – Bruspulverguttene” f.v.: Sjur Nafstad, Sven Ole Nicolaysen, Florent Legay og Olav Kallerud. Foto: Jacob Kryvi.
Foto: Jacob Kryvi.