Nyheter

Testresultater uke 44

Resultater for tester innrapportert pr. 8.11. Resultatene er satt opp i de klassene roerne skal konkurrere i sesongen 2021.

I denne testrunden har det kommet inn resultater for 331 roere fra 19 ulike klubber. Det er en del færre enn i de to siste uke 44 runder (2018 og 2019), men det er positivt å se at klubbene fortsetter med aktiviteten med tanke på corona situasjonen. Denne gangen er det en del som ikke har gjennomført alle testene på grunn av karantene eller nedstenging av treningsrom i klubbene.

Neste testrunde er uke 02 2021 med siste frist for innsending søndag 24.01. Resultatene sendes til Sebastian Baranzano: Sebastian.Baranzano@roing.no

Resultater fra 2000m i NM innendørs kan tas med i rapporteringen, men må sendes inn fra klubbene sammen med de andre resultatene.

Rangering

Rangering av roere er satt opp i klassene para, senior menn, senior kvinner (masters, senior A og U23 hvor U23 roere er markert med kursivskrift), junior A gutter, junior A jenter, junior B gutter & junior B jenter. - Verdiene i styrketestene (knebøy & liggende rotak) er satt opp i prosent av kroppsvekt for senior og kg for junior A. - Resultatene på 3000m løp er satt opp i minutter og sekunder.

Vekt og høyde på utøvere skal ikke rapporteres for juniorroere. Vekt og høyde skal rapporteres for seniorroere, men vil ikke bli lagt ut/sendt ut i oversiktene. Rubrikker for vekt og høyde blir beholdt i rapporteringsskjemaer for de som vil benytte det til bruk i egen klubb/egen treningsgruppe.

Se testresultatene her