Nyheter
#Trening og testing

Tufte og Borch profiler i ny bok om idrettspsykologi

Mentale faktorer spiller en viktig rolle i idrett, enten mansitter i en båt eller driver med noe annet. Idrettspsykologen HenrikHerrebrøden har skrevet en kort og lettlest bok om dette, hvor han og en rekketoppidrettsutøvere gir råd som utøvere kan ta i bruk. Boken er ment for utøvereog andre som vil utvikle seg, men også for trenere og foreldre.

Mentale faktorer spiller en viktig rolle i idrett, enten man sitter i en båt eller driver med noe annet. Idrettspsykologen Henrik Herrebrøden har skrevet en kort og lettlest bok om dette, hvor han og en rekke toppidrettsutøvere gir råd som utøvere kan ta i bruk. Boken er ment for utøvereog andre som vil utvikle seg, men også for trenere og foreldre.

Bakerst i boken finner man etterord av Olaf Tufte. Her beskriver han blant annet suksessfaktorer i egen karriere og hva han savner hos en del unge utøvere.

I et kapittel om fokus, finner man en seksjon om Kjetil Borchs erfaringer. Han forteller blant annet om hvilke tanker som gir suksess,og hvorfor unnskyldninger kan være så ødeleggende.

Boken har fått positiv omtale fra en rekke idrettsprofiler. Roforbundets landslagstrener Johan Flodin sier følgende:

 

"Denne boken skiller seg ut som lettlest, men samtidig forankret i vitenskap. Den treffer målgruppen midt i blinken."

 

Boken kan kjøpes her.

 

Tufte, en mann med mye erfaring og gode råd". Foto: Bildbyrån