Nyheter
Foto: Phillip Draget
Foto: Phillip Draget

Tunevannsregattaen 2022

Sarpsborg Roklubb er 90 år og kunne ikke fått en bedre jubileumsregatta enn denne. Mye sol, lite vind, god sommertemperatur og god deltakelse fra både gammel og ung.

Dette satt vi stor pris på 😊

Det var også hyggelig å vise frem nyrenoverte lokaler. Både garderobene oppe og treningsrommet nede har fått et ansiktsløft. Universelt utformet med heis.

Lørdagen var som vanlig sprintdag, med supersprint som avslutning på dagen. Søndag var det ordinære distanser fra U15 og opp til Masters. I tillegg var det Kvalifiseringsløp til Baltic Cup, som arrangeres senere i høst. Vi håper at forventninger ble innfridd og at det motiverer til videre satsing.

Det var hyggelig å merke seg at de yngste tro til på Tunevannet. Det er lenge siden det har vært så mange deltakere i klassen U15. Fint at det spirer og gror blant de yngste. Veldig hyggelig å se Hamar Roklubb på banen igjen.

Totalt var det nok drøye 300 deltakere som var påmeldt i etteller flere løp. Det var 19 deltakende klubber, og disse klarte å sette sammen 21 kombinasjonslag (se for øvrig graf under).

Vi vil også berømme de som satt med streaming og filmet det meste av roingen på vannet. Veldig fint opplegg med flere kameraer og drone. Mye forberedelser med plassering av kameraer og utstyr.

Takk til alle som bidro til at dette ble en veldig fin regatta: Dommere, deltakere, lagledere, foresatte, og dugnadsgjengen i og utenfor Roklubben

Vi sees igjen til neste år!

Resultater PDF

Resultater excel

Antall per båtklasse
Foto: Phillip Draget
Foto: Phillip Draget
Foto: Phillip Draget