Nyheter
#Internasjonal regatta
Google/Bayern rudern
Google/Bayern rudern

Uttak til Europamesterskapet for juniorroere 2021

Det har vært en god sesong for juniorrerne våre, og nå er siste tropp for i år tatt ut til å representere Norge i München. 

U19EM går i München, Tyskland, 9.-10.oktober.

Toppidrettsutvalget ser med stor glede på utviklingen hos juniorroerne gjennom sesongen og tar med dette ut en stor tropp til U19-EM. Toppidrettsutvalget ønsker også å trekke frem det solide arbeidet som gjøres på Nordåsvannet i forhold til enåretroing. Det er lenge siden NR hadde gleden av å kunne ta ut en åtter til å representere Norge i et EM/VM. Vi er derfor stolte av å kunne ta ut en åtter som klarte EM-kravet med god margin i årets siste uttak. Samtidig vil vi hylle et godt samarbeid mellom roklubbene Bergens og Fana for å få dette til!

Vi gratulerer følgende utøvere med uttak:

M8+ – Johan Fredrik Grieg (Bergens), Marius Gjerde Vik (Bergens), Lars Eirik Vevatne (Bergens), Eirik Skage (Bergens), Erik Odfjell (Fana), Martin Duesund (Fana), Ask Breivik (Fana), Tallak Rypdal (Fana) og cox Eirik Fiskerstrand (Bergens)

M4x – Marius Thime (Sarpsborg), Hampus Westerberg-Heltne (Drammen), Erlend Bror Devold Refsum (Aalesunds) og Alexander Blom Tindlund (NSR)

M2- – Aksel Wergeland (Fana) og Einar Bjørvik (Fana)

M2x – Trygve Bye Løken (NSR) og Ulrik Pharo Lohne (Drammen)

D2x – Tyra Eklo Hjemdal (Ormsund) og Fabia Emblem (NSR)

Reserver (ror reserveløp i enten 1x eller 2-):
Sebastian Mejer Rasmussen (Drammen) (reserve i paråret)

John Even Loftesnes (Bergens) (reserve i enåret)

Uttakskrevet kan leses her.

Vi ønsker utøvere, trenere og støtteapparatet lykke til med forberedelsene og mesterskapet!