Nyheter
#Internasjonal regatta

World Cup 3 i Luzern

Nils Jakob og Kjetil beste norske båt med 5. plass i Luzern. Are og Kristoffer møtte ikke til start i semifinalen grunnet sykdom.

Nils Jakob og Kjetil beste norske båt med 5. plass i Luzern. Are og Kristoffer møtte ikke til start i semifinalen grunnet sykdom.

Lettvektsdobbelen

Are Strandli og Kristoffer Brun vant sitt forsøksheat fredag og gikk med det direkte til semifinale. Semifnalen gikk lørdag, men dessverre uten våre gutter. Ares ryggproblemer siste uke var blitt verre og det var ikke forsvarlig å stille til start.

Tungvektsdobbelen

Nils Jakob Hoff og Kjetil Borch ble nr 2 i sitt forsøksheat fredag og måtte via oppsamling lørdag. Der ble de nr 2 og tok seg videre til A-finale. I A-finalen ble de nr 5. Grunnet tøff eksamensperiode har ikke laget fått like mye samtrening som de burde. Det blir spennende å se hva de kan fåt til i VM i slutten av august.

Fireren

Fireren med Bjørn Jostein Singstad, Aleksander Berntsen, Hans Gunnar Grepperud og Kris Cato Tohn var, via oppsamling og seminfinale, kvalifisert til B-finale. Der gjorde de god figur og hang godt med, men ble sist og fikk en 12. plass totalt.

Tale

Tale Fiskerstrand Gjørtz rodde to gode innledende løp i singelsculler, men det holdt ikke til semifinale. Hun vant lørdag C-finalen klart og ble nr 13 totalt.