Nyheter
#Internasjonal regatta
Foto: Lerøy
Foto: Lerøy

World cup dag 1/2 og Nordisk Mesterskap for U19

Det er en spennende helg i vente!

Vi er ferdig med dag én av World Cup 2, og her er en liten rapport derifra:

Birgit hadde god flyt og takt i forsøket sitt, og virker nå i bra slag inn mot søndagens finale. Hele feltet fra EM er samlet her, så det er duket for for et spennende løp!

Oscar og Kristoffer hadde et tungt forsøk, men det løsnet noe mer i oppsamlingen. Gutta vil mye mer enn de har fått vist hittil, og er klare for å ta steget i dagens semifinale.

Maia, Inger, Thea og Jenny hadde et fighte løp med flere gode elementer, og dagens oppsamling blir en skikkelig spennende utfordring.

Kjetil viser progresjon i sitt forsøksløp siden EM. Oppsamlingen ble en noe tøffere affære, og ror derfor C finalen i dag, og der skal ha bite godt fra seg.

Løp i dag:

Klokken 10:10 ror Kjetil i M1x C finale; kjemper om total plassering 13.-18. USA2 / NOR / POR / SWE / USA 1 / CZE

Klokken 12:15 ror Oscar og Kristoffer M2 semifinale; topp tre gir plass i A finalen. NOR / AUS / ITA 1 / CHN 1 / SWE / INA

Klokken 13:25 ror Maia, Inger, Thea og Jenny D4x oppsamling; topp to gir plass i A finalen. NOR / CAN / SUI / FRA / CHN 2

Det kan som alltid følges med på WorldRowing for live tracker, kommentator og resultater.

NORDISK MESTERSKAP U19

Det er i tillegg duket for Nordisk Mesterskap på Magelungen uten for Stockholm i Sverige. Norge stiller med full tropp, samt at både Bærum Roklubb og Norske Studenters Roklub har med endel utøvere som ror Farstarodden (regattaen som er løpene før og etter selve mesterskapsløpene. Nordisk Mesterskap for U19 er et åpent mesterskap, så her er det både Finner, Svensker, Dansker og Nordmenn til start, både for landslag og for klubb.

Nordiskløpene i dag:

Forsøk:

09:25 M1x Ask Bergmann

Finale:

11:30 D2- Malin Haram-Hundven og Pernille Wie-Soltvedt

11:50 M2- Isak Svellingen og Eivind Vevatne

12:10 D1x Silje Strøm

12:35 M1x Ask Bergmann (Eventuell finale)

14:30 D2x Ane Høien og Fay Lange

14:50 H2x Ole Arnøy og August Holth-Siegel

Løpene kan følges her, og du finner full trekningsliste og resultatlister her.