Nyheter
#Internasjonal regatta
Bilde: Estela Re-Ma
Bilde: Estela Re-Ma

World Cup sesongen er over for i år

World Cupen i Lucerne var cup nummer tre av tre og nå er det VM neste.

Etter en varm helg i Lucerne er det duket for noen dager med alternativ trening for Elitelaget vårt, før det igjen blir en periode på Årungen Rostadion.

Helgens kanskje største opptur var Jenny og Thea i damedobbelen som gikk hele veien til A finale, og det for første gang i Lucerne! De rodde to veldig solide løp under forsøket og i semifinalen. I finalen var de litt mer uheldig, men til tross for det er de helt med i feltet. Gratulerer med gode løp!

Ellers ble det en liten stang ut for herrene i dobbeltfirer der de var snaue halvt sekund fra A finalen, men de er også nærmere enn noen sinne, og den avstanden bli motsatt i VM.

Lettvekterne våre fikk en tøff helg da de har vært preget av sykdom den siste tiden. Dette er vel også klassen med de minste marginene, så om man ikke er helt pigg, kan man fint miste mange plasseringer bare på et par sekunder.

Birgit leverte et solid finaleløp, til tross for mye trening i banken denne uken. Gratulerer med gullmedaljen. Det er helt rått!

Resultater oppsummert (kan også finnes her):

Kjetil i M1x tok 2.plass i D finalen, 20.plass totalt.

Oda i lett D1x tok 4.plass i B finalen, 10.plass totalt.

Erik, Jonas, Martin og Erling i M4x tok 2.plass i B finalen, 8.plass totalt.

Maia og Inger i D2x tok 3.plass i C finalen, 15.plass totalt.

Jenny og Thea i D2x tok 6.plass i A finalen, 6.plass totalt.

Birgit tok gullet i PR1 D1x!!

Over de neste ukene skal det legges gode planer for veien videre og hvordan vi best mulig skal nå målene vi har satt oss.

Vi ønsker lykke til med forberedelsene til trene og utøvere!